Send your E-mail


Home Page Chamber of Commerce & Industry Go back to previous Page Table of Content Web Site

Informatie uit het Register

Er wordt eraan gewerkt dat u alle nieuwe inschrijving in het handelsregister van de afgelopen periode met een klik op de knop "Nieuwkomers" kan bezichtigen. Veel van deze pas geregistreerde bedrijven moeten nog feitelijk van start gaan, omdat de inschrijving in het handelsregister vaak voordien wordt geregeld.

Wij willen u tevens in de gelegenheid stellen om middels het klikken op een knopje "faillissementen" een overzicht te verkrijgen van de faillissementen in Suriname die in de afgelopen periode zijn uitgesproken.

Als u op zoek bent naar het uittreksel zoals dat door de kamer van koophandel wordt verstrekt, kunt u via KKF Uittrekselinformatie direct het uittreksel bekijken.

Gratis zoeken op naam, plaats of huisnummer (geen wachtwoord nodig)

Slechts fl.2.200 voor de complete uittrekselinformatie (userid en wachtwoord nodig)
Geen abonnementskosten
Eenvoudig te printen

Bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken staan ruim 15.000 ondernemingen en organisaties ingeschreven in het Handelsregister. Het Handelsregister is openbaar, zodat iedereen informatie kan opvragen over zaken als: wie is in de onderneming aansprakelijk, wie is juridisch verantwoordelijk, wie is bevoegd te tekenen etc. Ons register geeft rechtszekerheid en essentiële informatie aan partners in het handelsverkeer en in de dienstverlening. Naast standaardinformatie in de vorm van brochures levert uw kamer ook Informatieproducten op maat:

KKF-Online, uw directe verbinding met het Handelsregister van de kamer van koophandel en fabrieken Handels Informatie Systeem, wie levert aan wie? Handelsaanvragen, jaarlijks ontvangt de Kamer vele handelsaanvragen uit het buitenland.


Meer Info?  Stuur ons een Mailtje

 


Home Page Chamber of Commerce & Industry Table of Content Web Site Search the Web Site Search the Trade Register  Chamber Employees Add your Link Submit your Feed back

Copyright © 1999 Chamber of Commerce & Industry
Last modified: March 16, 1999

undercon.gif (293 bytes)This site is always under construction

Trinity Mangement & Business Support Services